Festivalul Symphonic Metal Echoes, la prima ediție. Cine concertează, cât costă biletele

Symphonic Metal Echoes este un festival nou, conceput să le ofere participanților o experiență muzicală unică, prin combinarea metalului cu muzica simfonică.

Prima ediție a festivalului are un line-up interesant, incluzând trupe precum Magica (România), Syn Ze Șase Tri (România), Bendida (Bulgaria), Meteora (Ungaria), Coincidentia Oppositorum – tribute Haggard (România), Anthology (Slovacia), Symphobia (Slovacia), Era Divina (România) și Molllust (Germania).

Citește și: INTERVIU Masterpiece (tribut Metallica) – Ce se întâmplă atunci când un psiholog, un agent de vânzări, un corporatist și un profesor de tobe se întâlnesc? Muzică!

Unde se desfășoară Symphonic Metal Echoes, ce altceva trebuie să mai știi

Festivalul se desfășoară la Spațiile Ryma din Cetatea Alba Iulia, un cadru istoric și pitoresc, ideal pentru un eveniment în aer liber. Locația poate găzdui între 500 și 1000 de persoane, oferind o atmosferă prietenoasă.

Symphonic Metal Echoes Fest nu este doar despre muzică, ci și despre conectare, așa cum apare sugerat, de altfel, și în descrierea evenimentului.

Este, practic, o ocazie pentru artiști, organizatori și fani să se întâlnească, să lege prietenii și să pună bazele unor proiecte comune.

Organizatorii își doresc ca acest festival să crească anual și să devină un punct de referință pentru fanii metalului simfonic din România și din întreaga lume.

Citește și: SAGA Festival 2024 – festivalul se întoarce și nu oricum! Iată ce trebuie să știi despre ediția de anul acesta

Prețuri bilete și abonamente

Biletele se găsesc în rețeaua ambilet.ro (link), la următoarele prețuri:

  • 150 lei  – 125 lei –  Bilet 1 zi Presale (reducere pentru primele bilete)
  • 250 lei  – 200 lei – Abonament Presale (reducere pentru primele bilete)
  • 150 lei –  Bilet 1 zi
  • 250 lei – Abonament normal

Citește și: Electric Castle 2024 – cine cântă, cât costă biletele, motive ca să mergi la Cluj