Primele imagini din Nosferatu, „libere” pe internet. Bill Skarsgård joacă rolul înfricoșătorului vampir

Un trailer destul de interesant pentru Nosferatu, regizat de Robert Eggers, a fost lansat la începutul acestei săptămâni. Filmul îi are în distribuție pe Bill Skarsgård, Lily Rose Depp și Willem Dafoe.

Aceasta versiune va fi, practic, o reinterpretare contemporană a filmului german mut de groază din 1922, Nosferatu: A Symphony of Horror, considerat un pilon esențial al genului de groază cu vampiri.

O altă reinterpretare stilistică, Nosferatu the Vampyre, regizat de Werner Herzog, a avut premiera în 1979. Practic, cel din 2024 va fi fix al treilea film pe subiectul acesta.

Ce se știe despre Nosferatu

Din descrierea filmului oferită de Focus Features aflăm că Nosferatu al lui Robert Eggers este o poveste gotică despre obsesia dintre o tânără bântuită și vampirul terifiant îndrăgostit de ea, ceea ce duce, evident, la necazuri.

Citește și: Pedro Almodóvar se întoarce, de data aceasta cu Julianne Moore și Tilda Swinton. Când vezi filmul The Room Next Door la cinema

În trailer, Lily Rose Depp (da, fiica lui Johnny Depp), care joacă rolul Ellen, poate fi auzită spunând, „Vino la mine. Vino la mine”, în timp ce stă cu mâinile împreunate ca la rugăciune.

Scena continuă cu „Auzi-mi chemarea. Vino la mine!”, urmată de un moment în care un mâna sufocantă o face să țipe.

Willem Dafoe, în rolul Profesorului Albin Eberhart Von Franz, este întrebat de Ellen, „Răul vine din noi? Sau dincolo de noi?”

Citește și: The Bikeriders, filmul pe care trebuie să îl vezi dacă ești pasionat de fotografie, motociclete, Tom Hardy, Austin Butler sau toate la un loc

Distribuția

Distribuția filmului include și pe Nicholas Hoult ca Thomas Hutter, Aaron Taylor-Johnson ca Friedrich Harding, Emma Corrin ca Anna Harding, Simon McBurney ca Herr Knock și Ralph Ineson ca Dr. Wilhelm Sievers.

Nosferatu va avea premiera în cinematografe pe 25 decembrie, de Crăciun. Eggers, cunoscut pentru regia filmului The Lighthouse, care îl include de asemenea pe Dafoe, a regizat și scris adaptarea acestui clasic de groază.

Citește și: Alta ar fi fost viața dacă Tim Burton ar fi regizat aceste filme