Solistul Crazy Town, găsit decedat în locuința sa

Shifty Shellshock, pe numele său real Seth Binzer, solistul trupei Crazy Town, a decedat pe 24 iunie la vârsta de 49 de ani, conform examinării medicale din Los Angeles. Cauza morții nu a fost încă dezvăluită. Solistul a fost găsit la domiciliul său.

Crazy Town, o trupă apreciată la începutul anilor 2000, dar căzută în uitare

Shellshock a devenit faimos la începutul anilor 2000 cu Crazy Town, al cărei hit major, Butterfly, a ajuns pe primul loc în topurile muzicale din întreaga lume, inclusiv Billboard Hot 100.

Trupa a lansat un al doilea album în 2002, dar s-a destrămat la scurt timp. Crazy Town s-a reunit în 2007 și a lansat al treilea album, The Brimstone Sluggers, în 2015.

Citește și: A murit marele actor Donald Sutherland

Artistul a avut o viață zbuciumată

Solistul s-a confruntat mult timp cu probleme legate de consumul de droguri, apărând în diverse emisiuni de tip reality pentru a-și combate dependența, inclusiv Celebrity Rehab 1 și 2 și Sober House 1 și 2.

De asemenea, Shellshock a avut multiple conflicte cu legea, inclusiv o condamnare la trei ani cu suspendare în 2012 pentru agresiune și posesie de cocaină.

Într-un interviu din 2001 cu Rolling Stone, a recunoscut că a fost arestat pentru furt din magazine și a petrecut ani de zile consumând și vânzând droguri ilegale.

În 2022, Shellshock a avut o relație cu vedeta din Punky Brewster, Soleil Moon Frye. La câteva luni după despărțire, a fost arestat în Los Angeles pentru conducere sub influența alcoolului.

Ultima postare a lui Shellshock pe Instagram prezenta o imagine a unei persoane cu o cagulă neagră, înconjurată de un grup de oameni îmbrăcați în alb, cu un mesaj de mulțumire pentru cei care au rămas alături de el în momentele dificile.

Citește și: A murit Françoise Hardy, legenda muzicii franceze