S-a lansat Lawren.ai, primul asistent virtual juridic, creat de români

Buju, Stanciu și Asociații au lansat Lawren.ai, un asistent virtual inovator care transformă modul de interacțiune cu legea.

Antrenat pe legislația și jurisprudența românească, Lawren.ai oferă acces instant la informații juridice complexe, explicând raționamentele și procesele legale într-un limbaj accesibil.

Disponibil permanent pe platforma Lawren.ai, acest asistent interactiv, dotat cu inteligență artificială, este gata să răspundă întrebărilor juridice și să ghideze utilizatorii prin cadrul legislativ.

Victor Buju, fondatorul Buju Stanciu și Asociații, a declarat că Lawren.ai a fost creat pentru a răspunde nevoii de acces rapid și accesibil la informații juridice de calitate.

Dezvoltat cu o investiție inițială de peste 200.000 euro de o echipă de experți în drept și tehnologie, Lawren.ai își propune să faciliteze înțelegerea legilor, să susțină educația juridică și să revoluționeze serviciile juridice.

Citește și: INTERVIU ChatGPT – Am rugat inteligența artificială să-și adreseze singură zece întrebări, după care am plusat și eu cu două

Lawren.ai se adresează atât profesioniștilor, cât și celor ce nu au tangențe prea mari cu lumea juridică

Acesta este, fără niciun dubiu. un instrument destinat atât profesioniștilor în drept, antreprenorilor, cât și persoanelor care au nevoie de răspunsuri rapide la întrebări juridice.

Lawren.ai utilizează o infrastructură proprie, bazată pe modele lingvistice mari (LLM), integrarea unor instrumente suplimentare precum baze de date vectoriale și căutare avansată pe internet.

Antrenamentul asistentului a inclus analiza proceselor cognitive ale avocaților și implementarea acestora în formule de codare.

Feedback-ul continuu de la specialiști în drept a permis îmbunătățirea constantă a raționamentelor și acurateței răspunsurilor oferite.

Inovația Lawren.ai constă în structura sa robustă de baze de date juridice, capabilă să identifice rapid ramurile juridice relevante pe baza cuvintelor cheie din solicitările utilizatorilor.

Prin utilizarea unor resurse aprobate de specialiști și a unui cadru de testare juridică propriu, chatbot-ul furnizează informații corecte și actuale.

Lawren.ai – variantă pentru mobil
Lawren.ai – varianta desktop

Citește și: Cum extragi muzică din pixeli. Google duce inteligența artificială la nivelul următor

Chatbot-ul se află în varianta beta

Cătălina Popescu, CEO al Lawren.ai, a menționat, de asemenea, că pasiunea pentru tehnologie și dorința de a aduce inovația în domeniul juridic conservator au fost principalele motive pentru crearea acestui asistent virtual.

Lawren.ai se află în versiunea beta, scopul fiind înțelegerea interacțiunii publicului cu chatbot-ul și identificarea nevoilor utilizatorilor, promițând noi direcții de dezvoltare pentru integrarea dreptului cu inteligența artificială.

Echipa de dezvoltare, condusă de Cătălina Popescu, Alexandru Murtaza și Paul Gabriel Muscă, beneficiază de o vastă experiență academică și profesională, contribuind la succesul acestui proiect inovator.

Citește și: ONU avertizează omenirea să nu lase tehnologia nucleară „pe mâna” inteligenței artificiale