Lenny Kravitz la UNTOLD 2024 - cât costă ca să-l vezi live pe artist

Festivalul Untold 2024 va avea loc în perioada 8-11 august la Cluj-Napoca, așa cum se întâmplă deja de ani buni.

Line-up-ul din acest an va include artiști renumiți precum Swedish House Mafia, Sam Smith, Martin Garrix, Dimitri Vegas & Like Mike, și Burna Boy, printre alții.

Lenny Kravitz, atipic pentru UNTOLD, dar binevenit

Poate cea mai importantă veste pentru unii este că pe scena principală va concerta unicul Lenny Kravitz.

Lenny Kravitz este un cântăreț, compozitor și actor american, născut pe 26 mai 1964. Este cunoscut pentru stilul distinctiv care combină rock, blues, funk și soul.

De-a lungul carierei sale, a câștigat numeroase premii, inclusiv patru premii Grammy consecutiv pentru Best Male Rock Vocal Performance.

Printre cele mai cunoscute piese ale sale se numără Are You Gonna Go My Way, Fly Away sau American Woman.

Kravitz este, de asemenea, un multi-instrumentist talentat, cântând la chitară, bas, tobe și clape în multe dintre înregistrările sale.

Citește și: Nick Carter, de la Backstreet Boys, la Neversea 2024, pe malul Mării Negre

Cât costă biletele și abonamentele

Abonamentele pentru acces general încep de la prețul de 980,20 lei, biletele de o zi de la 458,20 lei, iar pachetele VIP de la 1740 lei.

Festivalul va avea mai multe scene, incluzând Main Stage, Galaxy Stage și Alchemy Stage. Pentru mai multe detalii și achiziționarea biletelor, mergi pe site-ul oficial Untold.

Citește și: SAGA Festival 2024 – festivalul se întoarce și nu oricum! Iată ce trebuie să știi despre ediția de anul acesta

Citește și: INTERVIU Masterpiece (tribut Metallica) – Ce se întâmplă atunci când un psiholog, un agent de vânzări, un corporatist și un profesor de tobe se întâlnesc? Muzică!