REVIEW Mayor of Kingstown – serialul care îți arată milioanele de nuanțe de gri ale vieții
Dacă te-ai uitat la Breaking Bad, Oz – Închisoare Federală sau chiar la Prison Break, Mayor of Kingstown s-ar putea să fie exact ce îți trebuie acum.
Află că serialul a ajuns deja la al treilea sezon (publicat integral pe SkyShowtime), astfel că, într-un weekend poți spune că îl dai gata fără te „oftici” că iar mai durează un an până când vezi ce se întâmplă mai departe.
Bine, recunosc, după ce termini cele trei sezoane, vei rămâne oricum cu această întrebare, de vreme ce mai mult ca sigur va urma cel puțin un al patrulea sezon, dar măcar ia în considerare faptul că ai deja trei sezoane.
Citește și: Mayor of Kingstown se întoarce pe SkyShowtime cu un nou sezon
Mayor of Kingstown, serialul care îți arată ce compromisuri trebuie să faci pentru a supraviețui
Am să fiu sinceră cu tine, Mayor of Kingstown nu este un serial chiar ușor de digerat, însă dacă ești obișnuit cu un astfel de content, vei reuși rapid să intri în acțiune și să digeri atmosfera „noir” pe care o emană.
Mike McLusky, interpretat de Jeremy Renner, este „primarul” din Kingstown, iar ghilimelele nu sunt întocmai întâmplătoare.
Nu, nu a fost ales primar, însă se comportă (și este considerat) ca cel mai important om din micul și griul oraș, fiind capabil să rezolve orice problemă, utilizând orice metodă, fie ea „ortodoxă” sau, cel mai des, deloc.
Practic, acest serial îți arată că lumea care ne înconjoată nu este „colorată” în alb și negru, existând milioane de nuanțe de gri.
Binele este relativ, așa cum și răul este la fel, în condițiile în care fericirea unuia poate însemna necazul altuia, dar și viceversa.
Citește și: REVIEW Tatuatorul de la Auschwitz – Atunci când crezi că știi toate poveștile Holocaustului, dar te înșeli
Merită să te uiți la acest serial de pe SkyShowtime?
Aș spune că din plin, pentru că te învață exact ceea ce nu ți-a arătat nimeni niciodată: nu școala, nu religia, poate nici părinții, dacă ești chiar atât de ghinionist.
Da, te va lăsa cu un gust amar ce nu se va duce nici măcar cu cea mai dulceagă comedie, însă călirea este, din punctul meu de vedere, mult mai importantă decât falsa iluzie a utopiei.
Nu trăim într-o utopie, nu vom trăi niciodată în una, așadar, cel mai bun lucru pe care îl putem face pentru propria persoană este să acceptăm asta și să învățăm să vedem semnele încă din faza incipientă pentru a le combate, întocmai cum încearcă Mike McLusky, acest morocănos descurcăreț și colorat în tonuri de gri.
Citește și: REVIEW Milli Vanilli, documentarul despre una dintre cele mai controversate trupe pop ale anilor ’80