Prima imagine din animația Asterix & Obelix The Big Fight. O vei putea vedea pe Netflix

Într-o nouă aventură care se vrea a fi captivantă, Asterix și Obelix: The Big Fight readuce la viață eroii indragiti din Galia.

Ce știm, până acum despre Asterix & Obelix: The Big Fight

Roma este disperată să cucerească ultimul sat independent din Galia, un sat care este și casa curajoșilor Asterix și Obelix.

Deși Imperiul Roman a reușit să cucerească întreaga Galia, un singur sat rezistă datorită unei poțiuni magice care le conferă sătenilor o putere extraordinară în luptă. Această poțiune este secretul superiorității galilor și cheia rezistenței lor.

Cu toate acestea, criza lovește satul atunci când maestrul preparator al poțiunii magice, druidul Panoramix, își pierde memoria.

Fără formula secretă a poțiunii, sătenii se văd nevoiți să se bazeze pe propriile forțe și ingeniozitate pentru a face față atacurilor romane, situație ce promite o serie de aventuri pline de umor și acțiune.

Citește și: Netflix dezvăluie primele imagini din sezonul 4 al serialului Emily in Paris

Asterix și Obelix: The Big Fight este creația talentatului Alain Chabat, care nu doar că a conceput povestea, dar și a contribuit la regie, împreună cu Fabrice Joubert.

Inspirat din lucrările originale ale lui René Goscinny și Albert Uderzo, filmul păstrează spiritul și farmecul benzilor desenate clasice, aducând în același timp o prospețime modernă.

Drepturile de adaptare au fost acordate de Les Éditions Albert-René, asigurându-se că povestea rămâne fidelă viziunii originale.

Dialogurile și adaptarea scenariului au fost realizate de Alain Chabat, BenoÎt Oullion și Piano, trio-ul care a reușit să capteze esența umorului și aventurii care caracterizează universul Asterix și Obelix.

Produs de Alain Goldman, filmul beneficiază de o producție de înaltă calitate, asigurată de renumitul studio de animație TAT Productions.

Cunoscuți pentru abilitățile lor în animație și narare vizuală, TAT Productions au adus personajele și peisajele galice la viață cu detalii vibrante și animații dinamice.

Citește și: VIDEO Bridgerton, sezonul al treilea, partea a doua, mai aproape de tine. Netflix și Shondaland au lansat trailerul oficial

O aventură pentru toate vârstele

Asterix și Obelix: The Big Fight promite să fie o experiență cinematografică de neuitat, îmbinând acțiunea captivantă cu umorul caracteristic, într-o poveste care va fi îndrăgită atât de fani vechi, cât și de noii spectatori.

Citește și: VIDEO Netflix a lansat imagini noi din sezonul 4 The Umbrella Academy

Credit imagine antet: Netflix