Romanian Geek

Tehnologie, filme, muzică

REVIEW Colors of Evil Red - thrillerul polonez de pe Netflix din care înțelegi mai bine pericolele din jurul nostru
FILME Netflix REVIEW

REVIEW Colors of Evil: Red – filmul polițist polonez de pe Netflix care îți amintește de Clanul (da, ăla de la PRO TV)

Colors of Evil: Red este un film polonez (hai să-i spunem) polițist. Iar dacă l-ai văzut de în lista ta de Netflix, probabil că ai observat, de asemenea, că este în top 10 cele mai urmărite filme la noi în țară.

Citește și: REVIEW Ultimul sezon din American Horror Story s-a vrut un fel de Twin Picks, dar n-a fost să fie

Colors of Evil: Red, motive să „da”, dar mai ales să „nu”

Din capul locului, nu te aștepta ca pelicula Colors of Evil: Red să fie vreo capodoperă, dar ar putea să funcționeze într-o seară în care nu ai altceva mai bun de făcut și ți se pare că deja ai ajuns la capătul Netflixului.

Evident, avem parte de o crimă pe care bravii poliști polonezi, la fel ca ai noștri, se chinuie cu îndârjire să o rezolve. O fată este găsită moartă pe o plajă, dezbrăcată și cu buzele tăiată.

De altfel, probabil că aceasta este singura scenă a filmului care provoacă, într-adevăr, fiori: imaginea fetei cu buzele tăiate și ochii căscați și sticloși. Cine s-a gândit la asta merită un premiu, de vreme ce imaginea are darul de a se întipări pe retină (a ta, de data asta, care nu este nici fixă și nici sticloasă).

Mai-mai că mi-a amintit de Clanul (da, cel de la PRO TV), așa că ar putea funcționa destul de bine pe un public român fără pretenții prea mari în ceea ce privește consistența scenariului, dar și capacitatea de „dibuire”.

Citește și: REVIEW Eric – miniseria Netflix cu Benedict Cumberbatch în rol principal, între thriller psihologic și fantasy dubios

În cazul în care vrei să vezi dacă am sau nu dreptate, tot ceea ce trebuie să faci este să te uiți pe Netflix la Colors of Evil: Red. Îți recomand ca înainte să dai un click pe trailerul de mai jos – pierzi mai puțin timp așa.

Citește și: REVIEW The 8 Show – Serialul coreean de pe Netflix care are șanse reale să „bată” Squid Game

Primul meu contact cu presa s-a întâmplă la vârsta de 11 ani, când ziarul călărășean Pământul mi-a oferit ocazia să public în rubrica destinată copiilor. Peste ani, ajungeam la Galați unde aveam să lucrez o perioadă la cotidianul local Viața Liberă. Între timp, mi-am ocupat timpul cu bloggingul, ajungând, în 2010, să câștig BLOGWARS, totul că în 2013 să particip din nou și să bifez locul al doilea. În ultimii ani am colaborat cu o serie de publicații online unde am scris despre politică și administrație, iar ultima colaborare se referă la revista de tehnologie Playtech.ro.
Verified by MonsterInsights