VIDEO Beetlejuice 2, al lui Tim Burton, are trailer oficial. Când îl vezi filmul la cinema

În sfârșit: vom primi o continuare a comediei horror, din 1988 regizată de Tim Burton. Beetlejuice se întoarce pe marile ecrane, pentru partea a doua.

Filmul îl va avea în distribuție pe Michael Keaton, în rolul entității grosolane Beetlejuice, care este invocată atunci când numele său este rostit de trei ori.

Winona Ryder și Catherine O’Hara își vor relua și ele rolurile iconice din filmul original, alături de nou-venita Jenna Ortega, pe care o știi, cel mai probabil, din Wednesday, de pe Netflix.

„Am încercat să simplific totul și să revin la elementele de bază ale colaborării cu oameni și actori buni și marionete. A fost ca o întoarcere la motivele pentru care îmi place să fac filme”, a declarat Tim Burton pentru revista People.

Citește și: Top 5 filme de Tim Burton, înainte de lansarea Beetlejuice 2

Filmul va ajunge în cinematografe în această toamnă, având premiera în data de 6 septembrie 2024.

Ce știm, până acum, despre Beetlejuice 2

„Beetlejuice se întoarce! După o tragedie de familie neașteptată, trei generații ale familiei Deetz se întorc acasă la Winter River.

Încă bântuită de Beetlejuice, viața Lydiei este dată peste cap când fiica ei adolescentă rebelă, Astrid, descoperă modelul misterios al orașului în pod și portalul către Viața de Apoi este deschis accidental.

Cu noi probleme care se ivesc în ambele tărâmuri, este doar o chestiune de timp până când cineva va rosti numele Beetlejuice de trei ori, iar demonul jucăuș va reveni să-și dezlănțuie haosul”, se arată în sinospisul Warner Brothers.

Citește și: Prințesa Leia nu se aștepta ca Star Wars să aibă succes. Cum și-a schimbat Carrie Fisher părerea

Trailerul confirmă moartea unui personaj important

Trailerul oficial Beetlejuice Beetlejuice, lansat pe 23 mai, începe prin a confirma moartea lui Charles Deetz, interpretat de Jeffrey Jones în filmul original.

„Nu pot să cred că bunicul a murit,” îi spune Astrid mamei sale, Lydia, în timp ce stau într-un cimitir. Lydia răspunde: „Moartea este grea”. Astrid adaugă: „Da, uneori cred că viața este mai grea”.

Trailerul îl reintroduce apoi pe personajul principal, în timp ce Lydia se aude narând următoarele: „demonul jucăuș a terorizat întreaga noastră familie”.

El revine în lumea noastră când Astrid, sfidând avertismentele repetate ale Lydiei, îi rostește numele de trei ori.

Citește și: Donald Trump, jucat de actorul român Sebastian Stan. Controversele filmului The Apprentice

Distribuția, plină de actori cunoscuți

Pe lângă membrii originali ai distribuției care revin pentru continuarea Beetlejuice apar și alte nume mari: Keaton în rolul principal, și Ryder și O’Hara în rolurile de mamă și fiică, Lydia și Delia.

Nou-venita Ortega, care joacă rolul lui Astrid, iar ea este însoțită de Monica Bellucci în rolul soției lui Beetlejuice.

Mai mult, Willem Dafoe joacă rolul unui detectiv fantomă.