metalhead meeting bilete

Formațiile Judas Priest (UK), Doro (De), Steel Panther (US), Skindred (Țara Galilor), Empire State Bastard (Scoția), Alestorm (UK), Kamelot (US), Moonspell (PT), Ne Obliviscaris (AU), Rotting Christ (GR), Ihsahn (NO), Tiamat (SWE), Jungle Rot (US) și Infected Rain (MD) vor concerta la festivalul Metalhead Meeting, care va avea loc între 17 și 19 iulie, în aer liber, la Romexpo.

La achiziționarea a minim 3 abonamente (de 2 sau 3 zile) beneficiezi de un discount de 20%, iar la achiziționarea a minim 4 bilete de o zi, primești un discount de 10%. Copiii sub 10 ani au acces gratuit, însoțiți de un adult posesor de bilet.

Programul preliminar al scenei principale este disponibil mai jos, iar cel al scenei secundare va fi anunțat în curând.

Citește și: Timpuri Noi împlinește (ține-te bine!) 40 de ani – Concert aniversar la Galați

Festivalul Metalhead Meeting va ține trei zile

Festivalul se va desfășura timp de 3 zile, nu 4 cum era inițial anunțat (17, 18 și 19 iulie). Modificarea a fost necesară din cauza indisponibilității locației pe 20 iulie, din cauza lucrărilor la metroul din apropiere (Parcarea D). Evenimentul se va muta din Pavilionul Central în aer liber, la Romexpo, în Parcarea C, la fel ca anul trecut.

Citește șiTarja Turunen va susține concerte în București și Cluj-Napoca în 2024. Biletele la Dark Christmas Tour s-au pus în vânzare

Judas Priest (UK), Doro (De), Steel Panther (US), Skindred (Țara Galilor), Empire State Bastard (Scoția), Alestorm (UK), Kamelot (US), Moonspell (PT), Ne Obliviscaris (AU), Rotting Christ (GR), Ihsahn (NO), Tiamat (SWE), Jungle Rot (US) și Infected Rain (MD) vor concerta la festivalul Metalhead Meeting,

Doro, Kamelot, Empire State Bastard, Ihsahn și Tiamat la Metalhead Meeting

De asemenea, biletele de o zi pentru 18 și 19 iulie sunt disponibile la prețul de 249 lei + taxe. Pe 18 iulie, pe scena principală vor urca Doro, Kamelot, Empire State Bastard, Ihsahn și Tiamat, iar pe 19 iulie îi vom putea vedea pe Skindred, Moonspell, Rotting Christ, Infected Rain și Jungle Rot.

Biletele de o zi pentru 17 iulie sunt deja disponibile la prețul de 279 lei + taxe, pentru o zi în care vor concerta Judas Priest, Steel Panther, Alestorm și Ne Obliviscaris.

Abonamentele de 3 zile costă 579 lei + taxe. Sunt disponibile și abonamente VIP, care includ un tricou cu festivalul și acces la un bar dedicat. Abonamentele de 2 zile sunt disponibile la prețul de 399 lei + taxe.

În ziua concertului, biletele de o zi vor costa 350 lei pentru 17 iulie și 300 lei pentru 18 și 19 iulie.

Biletele se pot achiziționa de aici.

Citește șiTrupa finlandeză LAMORI a lansat un nou album