Timpuri Noi împlinește (ține-te bine!) 40 de ani. Concert aniversar la Galați

Trupa Timpuri Noi împlinește, anul acesta, 40 de ani de existență, iar această aniversare se lasă cu un concert în Galați.

Tot ceea ce trebuie să știi despre concertul Timpuri Noi

Concertul va avea loc în Galați, la Versus Pub, în data de 7 iunie 2024 (începând cu ora 20:00).

Biletele, pe care le poți cumpăra de aici, au următoarele prețuri:

  • Earlybird: 55 lei
  • Presale: 65 lei
  • La intrare: 80 lei

Citește și: KEMPES cântă la Galați și la Tulcea

Citește și: Tarja Turunen va susține concerte în București și Cluj-Napoca în 2024. Biletele la Dark Christmas Tour s-au pus în vânzare

Din descrierea evenimentului

„Timpuri Noi aniversează 40 de ani și în Galați! Toate personajele emblematice pentru familia rock-ului românesc vor fi prezente: Luca, Stere, Tanța, Adeline, Văru Maftei, Maricica, Verginica, Veta, Bălălău, Rambo și… TATA.

Din repertoriul lor ce reflectă realitățile sociale românești amintim doar câteva titluri: NATO, Victoria, Malu Valu, Emigrant USA, România, Unu Ține, Cântec de biruință. Cât despre chitaristul Iliescu, toată lumea știe că altul mai bun, mai versatil și mai profesionist nu a existat în acești 40 de ani.

Aniversarea celor 40 de ani ai trupei TIMPURI NOI în Galați va avea loc pe 7 iunie 2024, la Versus Pub, în cadrul unei serii de concerte dedicate ce se desfășoară în întreaga țară. Ce va fi acolo vor afla cei care vor cumpăra bilete, cărora trupa le mulțumește deja. Rock, Tată!”

Citește și: Trupa finlandeză LAMORI a lansat un nou album