lamori a lansat un nou album

Trupa finlandeză LAMORI a lansat recent un nou album, numit NEON BLOOD FIRE, pe care îl poți asculta pe YouTube, la sfârșitul acestui articol.

Citește și: Rockstadt Extreme Fest 2024 – Tot ce trebuie să știi

Trupa finlandeză a cântat în România

În cazul în care nu știai, LAMORI au cântat anul trecut chiar și în România, într-un mini-turneu organizat în câteva dintre orașele țării, printre care și Galați, unde am avut ocazia să îi ascult.

Ce-i drept, încă nu sunt foarte cunoscuți în țara noastră, însă au șanse reale să devină, mai ales dacă au parte de promovarea corespunzătoare pe care o merită din plin, iar acest lucru îl afirm cu tot simțul răspunderii.

Citește și: KEMPES cântă la Galați și la Tulcea

Personal, mi-aș dori ca lumea să încerce un pic mai mult să iasă de sub „vraja” trupelor vechi și, măcar din când în când, să dea o șansă și celor mai noi și, poate, cu mai puține finanțe pentru promovare, dar la fel de mult talent. Dar, vorba englezului, it is what it is.

Citește și: Tarja Turunen va susține concerte în București și Cluj-Napoca în 2024. Biletele la Dark Christmas Tour s-au pus în vânzare

Cine sunt cei de la LAMORI

LAMORI este o trupă finlandeză formată din cinci membri, cu rădăcini în tabăra rockului goth care fuzionează absolut perfect cu metalul modern, electronic, dark wave și tot ce se află între acestea. Practic, se poate spune că trupa și-a creat propriul stil, deși nu am aflat să existe o denumire oficială încă.

Originari din Insulele Aland din Finlanda, rockerii au pus bazele formației în 2009. Componența nu a suferit modificări de atunci, însă sunetul continuă să evolueze odată cu fiecare lansare de melodie.

LAMORI este formată din Matias (voce), Marcus (chitară), Mikael (chitară bas), Jens (clape) și Emanuel (tobe), iar stilul lor muzical aduce, în opinia mea, cu cel al unor trupe deja consacrate cum ar fi Cradle of Filth, The 69 Eyes sau chiar HIM.

În cele ce urmează, te invit să asculți single-ul „My Desire”, ca mai apoi să continui cu un browse ca la carte și prin celălalte piese ale trupei, mai vechi sau mai noi. S-ar putea să te îndrăgostești, mai ales dacă ai crescut ascultând această nișă de rock.