Rockstadt Extreme Fest 2024 - Tot ce trebuie să știi

Rockstadt Extreme Fest 2024 se pregătește să le ofere o experiență sonoră fără precedent pentru iubitorii de muzică extremă, anunțând trupe noi ce se vor alătura lineup-ului deja impresionant al acestui eveniment unic în țara noastră.

Cine se alătură lineup-ului Rockstadt Extreme Fest

Printre aceste nume de referință din industria muzicii extrem de diverse se numără Suicidal Tendencies, Saxon, Fear Factory, Jinjer, Delain, Dragonforce, Baroness, și multe altele, iar line-up-ul complet poate fi văzut aici.

Având deja o listă atât de bogată de artiști, Rockstadt Extreme Fest 2024 se angajează să fie un adevărat festin muzical pentru toți fanii genului.

În plus față de trupele consacrate, festivalul va găzdui și nume, oferind astfel o platformă de expunere pentru viitorii lideri ai scenei extreme.

Citește și: KEMPES cântă la Galați și la Tulcea

Când mergi la REF

Evenimentul va avea loc în perioada 30 iulie – 4 august 2024, într-un cadru spectaculos, oferind participanților nu doar muzică explozivă, ci și o experiență culturală și socială de neuitat.

Cu peste 106 trupe programate să urce pe cele 3 scene ale festivalului, Rockstadt Extreme Fest 2024 se anunță a fi unul dintre cele mai mari și mai diverse evenimente muzicale din Europa.

De la energie explozivă și riff-uri puternice, la atmosfera hipnotică a genului black metal sau momente de introspecție cu trupe alternative, festivalul se adresează tuturor gusturilor și preferințelor.

Pe lângă muzică, participanții la Rockstadt Extreme Fest 2024 vor avea ocazia să se bucure de o gamă largă de activități și facilități, de la zone de camping și food court-uri cu preparate delicioase, până la spații de artă și comerț cu suveniruri și produse ale artiștilor locali.

Mai mult decât atât, atmosfera primitoare și comunitatea pasionată de muzică vor crea o conexiune specială între participanți, transformând Rockstadt Extreme Fest 2024 în mai mult decât un simplu eveniment muzical, ci într-o experiență faină ce ține de comunitate și cultură.

Bilete la Rockstadt Extreme Fest 2024