HONOR a lansat MagicOS 8.0, pentru o experiență fluidă de utilizare

HONOR tocmai a anunțat că noul MagicOS 8.0 e acum disponibil pentru seria HONOR Magic V2.

Așa că, dacă ai un HONOR Magic V2 sau Magic V2 RSR Porsche Design, poți să faci actualizarea direct din meniul „Setări”.

Ce știm despre MagicOS 8.0, de la HONOR

MagicOS 8.0, bazat pe Android 14, vine cu o interfață de utilizator super inteligentă (IUI) alimentată de inteligența artificială și aduce funcții cool, cum ar fi „Magic Portal”.

Actualizarea îți oferă o interfață mai bună, performanțe crescute, mai multă confidențialitate și o baterie care ține mai mult, totul pentru ca tu să fii mai productiv și să te simți mai confortabil folosindu-ți telefonul.

MagicOS 8.0 îți face viața mai ușoară cu funcții inteligente bazate pe AI. Interfața IUI înțelege ce vrei să faci și îți oferă o experiență de utilizare intuitivă.

Magic Portal, una dintre funcțiile noi, simplifică totul recomandându-ți comenzi rapide bazate pe context.

Practic, poți să schimbi și să accesezi servicii între aplicații și dispozitive doar printr-o simplă glisare. Dacă tragi și pui conținut pe marginea ecranului, interacționezi cu o selecție inteligentă de aplicații.

Magic Portal suportă peste 100 de aplicații populare, precum LINE, WhatsApp, aplicațiile Google, Instagram, Facebook, YouTube și eBay.

Citește și: Honor mizează pe inteligența artificială. Ce inovații a prezentat gigantul la VivaTech

HONOR a lansat MagicOS 8.0, pentru o experiență fluidă de utilizare
HONOR a lansat MagicOS 8.0

Asistent personal super deștept

MagicOS 8.0 vine și cu un asistent personal super smart. Funcția de scanare analizează conținutul aplicațiilor și extrage informații esențiale despre evenimente și întâlniri, organizându-le într-o funcție numită „Ziua mea”. Așa, ai mereu la îndemână o imagine clară și organizată a programului tău zilnic.

Personalizarea e la superlativ cu MagicOS 8.0. HONOR a îmbunătățit designul sistemului, cu animații naturale și subtile, făcând totul să pară mai fluid.

Magic Capsule îți permite să extinzi notificările pe ecranul exterior și interior, oferindu-ți acces rapid la informații relevante. Modul Ultra Power Saving îți oferă un comutator pentru a reduce consumul de baterie, prelungind considerabil durata de viață a acesteia.

Cu MagicOS 8.0, poți crea comenzi rapide personalizate prin apăsarea și menținerea aplicațiilor dorite. De asemenea, poți ajusta dimensiunile și pozițiile folderelor pentru o gestionare ușoară și poți comuta între ele prin glisare.

Personalizarea camerei foto îți permite să ajustezi parametrii modurilor camerei și să accesezi rapid modurile preferate, făcând experiența de fotografiere mai simplă și plăcută.

MagicOS 8.0 îți garantează confidențialitatea și securitatea datelor personale cu funcția „Blur Private Info”, care îți permite să ascunzi informațiile sensibile înainte de partajare. Astfel, datele tale personale sunt protejate de capturile nedorite în imagini, ceea ce este cu adevărat fantastic.

Citește și: Ce sunt apelurile Wi-Fi și la ce ne ajută