Cum îți intră inteligența artificială în e-mail. Ce mutare face Google

Odată cu integrarea treptată și constantă a Gemini în toate serviciile sale, inclusiv YouTube Music chiar în această săptămână, s-ar putea să te întrebi ce urmează. .

Răspunsul este Gmail pe Android

În timp ce utilizatorii Workspace au această caracteristică de ceva timp, se pare că Google va extinde în curând Gemini către aplicația Gmail pentru Android.

Funcția nu este încă disponibilă oficial. Este încă în lucru, dar AssembleDebug a reușit să o facă să funcționeze pe aplicația Gmail pentru Android (versiunea 2024.05.19.635289964), oferindu-ne o previzualizare a ceea ce ne putem aștepta atunci când va fi lansată public (via Android Authority).

Citește și: Actrița de la Hollywood care acuză OpenAI de furt. Ce are de reproșat Scarlett Johansson

Google face un pas în față

Aplicația Gmail pe Android poate deja să genereze rezumate de e-mailuri folosind Gemini, dar acest buton dedicat extinde capacitatea la mult mai multe.

Potrivit capturilor de ecran partajate, atunci când caracteristica începe să fie disponibilă, un nou buton Gemini, de la Google, va apărea lângă butonul de arhivă din bara de sus.

Atingerea acestui buton va afișa o fereastră pop-up de chat în care vei putea tasta întrebările tale pentru a-l întreba pe Gemini.

Au reușit să folosească această funcție pentru a genera sugestii de răspuns și chiar pentru a schimba tonul unui răspuns redactat.

Cu toate acestea, la fel ca pe web, nu poți să-i ceri să efectueze sarcini complexe.

De exemplu, atunci când li s-a cerut să vizualizeze e-mailurile necitite în fereastra de chat, Gemini a explicat simplu cum să facă acest lucru în loc să arate toate e-mailurile necitite. Similar, nu poți să adaugi e-mailuri la etichete specifice direct din fereastra de chat.

Această caracteristică va fi limitată doar la conturile Workspace, cel puțin pentru moment, și nu va fi disponibilă pentru conturile personale, conform raportului.

Dar nu-ți face griji, Google integrează treptat Gemini în toate serviciile sale.