Netflix a lansat filmul Atlas, cu Jennifer Lopez în rol principal

În The Mother, Jennifer Lopez s-a confruntat cu demonii interiori în pustietatea Alaskăi. Acum, ea lansează pe o orbită pentru a înfrunta alt dușman. În noul film, Atlas, actrița joacă rolul personajului principal, un analist guvernamental care este trimis pe o lume îndepărtată pentru a-l înfrunta pe cel mai vechi inamic al său: războinicul robot care i-a dat viața peste cap.

Citește și: Eddie Murphy se întoarce, de data asta pe Netflix, în Beverly Hills Cop: Axel F

Ce a declarat Jennifer Lopez despre noul său film

„Atlas este cineva care s-a închis de bună voie în propria sa lume” a declarat Lopez pentru Netflix.

„Nu are încredere în nimeni și nu vrea să aibă de-a face cu inteligența artificială”, a mai spus artista.

Din păcate, în misiunea pe care o are în colțurile îndepărtate ale spațiului, Atlas nu va avea prea multe opțiuni, fiind blocată într-un costum tip armură, ea este forțată să-și înfrunte frica de tehnologie prin alierea cu aceasta.

Situat într-o lume high-tech, Atlas este o aventură galactică scrisă de Leo Sardarian și Aron Eli Coleite și regizată de Brad Peyton, care a regizat anterior San Andreas și Rampage.

Citește și: REVIEW The 8 Show – Serialul coreean de pe Netflix care are șanse reale să „bată” Squid Game

Despre ce este vorba în Atlas

Atlas Shepherd (Jennifer Lopez), un analist de date genial dar misantrop, cu o neîncredere profundă în inteligența artificială, se alătură unei misiuni pentru a captura un robot renegat cu care împărtășește un trecut misterios.

Dar când planurile eșuează, singura ei speranță de a salva viitorul umanității de AI este să aibă încredere în aceasta.

„Esența filmului Atlas este cu adevărat despre încredere și cât de dificil este să ai încredere în oameni”, a spus regizorul Peyton pentru Netflix.

„Atlas este povestit prin prisma unei femei care învață să aibă încredere după ce a trecut printr-o traumă care i-a dat viața peste cap.

Este un memento al modului în care trebuie să avem relații profunde și semnificative în viețile noastre, într-un fel sau altul.

Nu poți face totul de unul singur; trebuie să alegi să ai încredere în oameni la un anumit moment și să îi lași să intre în viața ta”, a declarat, de asemenea, acesta.