Romanian Geek

Tehnologie, filme, muzică

review the 8 show - serialul coreean de pe netflix care are șanse reale să „bată” squid game
FILME Netflix REVIEW

REVIEW The 8 Show – Serialul coreean de pe Netflix care are șanse reale să „bată” Squid Game

Ieri scriam, în cadrul unui articol cât se poate de informativ, despre The 8 Show, unul dintre cele mai noi seriale coreene de pe Netflix.

Din capul locului, sud-coreenii au început să se plaseze destul de bine atunci când vorbim despre seriale, dar și filme artistice, cele mai bune două exemple în acest sens fiind Parasite (câștigător al premiului Oscar), dar și succesul absolut pe nume Squid Game (Jocul Calamarului, în română).

Și pentru că tot am ajuns la traduceri, deși Netflix nu oferă una, așa cum face în cazul altor seriale, în română, The 8 Show s-ar putea numi fie Jocul celor 8, fie Emisiunea tv a celor 8 – depinde cum îți sună mai bine.

Despre ce este vorba în The 8 Show

Evident, am să încerc să nu-ți dau prea multe spoilere, de vreme ce, în mod sigur, ți-ai dori să te poți uita și tu la el. Și bine ai face, pentru că acest serial te ține în priză timp de cele (ai ghicit) opt episoade pe care le are.

Squid Game are un frățior

Opt concurenți venind din medii sociale diferite, dar uniți de un numitor: dorința sau nevoia de bani, se trezesc brusc într-o clădire unde totul este fals, iar ei trebuie să caute resurse pentru a supraviețui, în condițiile în care nimic nu este atât de simplu. Iar dacă îți aduce aminte de Squid Game, nu numai ție!

Mai simplu, uite un trailer care să te lămurească și mai bine:

Cât de bun este acest serial de pe Netflix

În cazul în care ai dat de acest serial pe Netflix și habar nu ai dacă îți pierzi, sau nu, vremea cu el, află că nu ai nicio scuză să nu-l vezi.

Probabil că acesta este unul dintre cele mai bune comentarii sociale din câte au existat, examinând absolut orice colțișor întunecat al minții umane.

Ai să înțelegi cam cât de fină este linia dintre bine și rău, mai ales dacă sunt aplicate condițiile potrivite de mediu. O radiografie care te lasă cu un gust amar și care, din păcate, nu trece nici cu „limonada” a trei comedii reușite.

Totuși, serialul trebuie văzut.

Primul meu contact cu presa s-a întâmplă la vârsta de 11 ani, când ziarul călărășean Pământul mi-a oferit ocazia să public în rubrica destinată copiilor. Peste ani, ajungeam la Galați unde aveam să lucrez o perioadă la cotidianul local Viața Liberă. Între timp, mi-am ocupat timpul cu bloggingul, ajungând, în 2010, să câștig BLOGWARS, totul că în 2013 să particip din nou și să bifez locul al doilea. În ultimii ani am colaborat cu o serie de publicații online unde am scris despre politică și administrație, iar ultima colaborare se referă la revista de tehnologie Playtech.ro.
Verified by MonsterInsights