Five Finger Death Punch, concert la București în 2024

Five Finger Death Punch vor cânta în premieră în România pe 4 iulie 2024 la Romexpo, în aer liber, pentru a sărbători 20 de ani de METALHEAD în România.

Evenimentul va avea invitați speciali din SUA, Ice Nine Kills, iar în deschidere vor urca pe scenă Black Sonic Pearls și Oceans on Orion.

Pentru cei care cumpără minim patru bilete, se oferă un discount de 10%

Copiii sub 10 ani beneficiază de intrare liberă la concert, cu condiția să fie însoțiți de un adult cu bilet. Biletele pot fi achitate și în trei rate lunare, cu ultima rată debitabilă automat cu 3 zile înainte de concert, moment în care biletele vor fi emise.

Biletele pentru concertul Five Finger Death Punch din 2024 sunt disponibile pe iabilet.ro.

Five Finger Death Punch, formați în Nevada, SUA, în 2005, au lansat 9 albume de studio și numeroase alte materiale muzicale.

Albumul lor de debut din 2007 a vândut peste 500.000 de exemplare doar în SUA, iar al doilea și al treilea album au fost certificate Platinum de RIAA.

Conduși de solistul carismatic Ivan Moody, trupa este recunoscută la nivel mondial, iar cel mai recent album al lor, Afterlife (2022), a fost promovat prin turnee alături de Megadeth și The Hu.

Five Finger Death Punch, concert la București în 2024

Ice Nine Kills vor cânta alături de Five Finger Death Punch

Ice Nine Kills, din Boston, Massachusetts, au fost fondați în 2000 și au lansat până acum șase albume de studio, cel mai recent fiind The Silver Scream 2: Welcome to Horrorwood, care a ajuns pe locul 18 în US Billboard 200 și pe locul 1 în US Hard Rock Albums.

Black Sonic Pearls revin la Romexpo după ce au impresionat publicul la Metalhead Meeting. Vor prezenta albumul de debut Sonixomnia, lansat la începutul acestui an, și au cântat deja alături de nume mari ale scenei rock și metal internaționale, inclusiv cu Slash.

Oceans on Orion abordează un stil muzical influențat de metalcore-ul modern și heavy metalul din anii ’80. Până acum, au lansat un album, Start From Nothing, în 2023.