ROCK the Camp 2024 - Tot ce ai nevoie să știi despre festival

ROCK The Camp 2024, ajuns la a IV-a ediție, se pregătește să încânte fanii muzicii rock cu un line-up spectaculos.

Festivalul va avea loc în perioada 28-30 iunie, la Colina Camping, lângă Cluj-Napoca, oferind o atmosferă de neuitat și o varietate de trupe de top.

Cine va cânta

Headlinerii evenimentului sunt, de altfel, formații de renume internațional, precum TYR din Insulele Feroe, DYNAZTY din Suedia și ROAD din Ungaria.

Alături de ei, vor concerta și trupe importante din România, precum Gothic, Truda, Monday Shadows, Syn Ze Șase Tri, W3 4R3 NUM83R5, Cei Trei, Outflow și Wild Child.

Încă de la prima ediție, ROCK The Camp s-a angajat să susțină trupele tinere și din underground. Prin intermediul unui concurs, au fost selectate formații care altfel ar fi avut puține șanse să performeze în fața unui public numeros, alături de nume consacrate.

De unde cumperi bilete la ROCK the Camp, cât costă

Abonamentele pentru cele trei zile ale festivalului sunt disponibile în pre-sale, la prețul special de 200 de lei, și pot fi achiziționate de pe platforma online ambilet.ro.

Este, fără niciun dubiu, o oportunitate unică de a te bucura de trei zile de muzică live și atmosferă incendiară alături de prieteni și pasionați de rock.

Pentru mai multe informații despre eveniment și pentru a fi la curent cu ultimele noutăți, poții accesa pagina de Facebook a evenimentului.