Honor mizează pe inteligența artificială. Ce inovații a prezentat gigantul la VivaTech

Brandul global de tehnologie Honor a participat la VivaTech, unul dintre cele mai mari evenimente tehnologice din Europa.

În cadrul acestui eveniment, Honor a prezentat o abordare inovatoare a inteligenței artificiale la nivel de dispozitiv și a dezvăluit strategia sa revoluționară bazată pe o arhitectură AI pe patru niveluri.

Parteneriat cu Google Cloud pentru experiențe Gen-AI

Honor a anunțat că viitoarele experiențe Gen-AI, dezvoltate în colaborare cu Google Cloud, vor fi integrate pe noile smartphone-uri.

George Zhao, CEO-ul Honor Device Co., Ltd., a pus accentul pe importanța combinării capacităților de personalizare și protecție a vieții private oferite de AI.

Zhao a vorbit, de asemenea, și despre colaborarea cu Google Cloud, menționând că expertiza comună va debloca potențialul AI pentru a oferi utilizatorilor experiențe fluide și sigure.

Arhitectura AI pe patru niveluri

În plus, Honor a dezvăluit arhitectura sa de inteligență artificială pe patru niveluri, integrată în MagicOS. Aceasta cuprinde:

  1. Nivelul de bază: AI cross-dispozitiv și cross-OS, care facilitează partajarea capacității de calcul și a serviciilor între dispozitive și sisteme de operare.
  2. Nivelul platformei AI: Un sistem de operare adaptabil care încurajează interacțiunea personalizată între utilizator și computer.
  3. Nivelul aplicației AI: O serie de aplicații AI inovatoare și generative, care transformă experiențele utilizatorilor.
  4. Nivelul interfață către servicii cloud AI: Acces simplu la servicii cloud extinse, cu accent pe protecția confidențialității.

MagicOS 8.0 și Magic Portal

Ca parte a MagicOS 8.0, Magic Portal este prima interfață de utilizator din industrie bazată pe intenție.

Interesant este că aceasta poate înțelege comportamentul utilizatorului și simplifica sarcinile complexe într-un singur pas.

Magic Portal suportă 100 de aplicații de top în diverse scenarii, cum ar fi călătorii, productivitate, mesagerie, căutări pe Internet, divertisment, cumpărături și rețele sociale.

Experiențe avansate Gen-AI

Honor intenționează să integreze experiențe avansate Gen-AI, alimentate de Google Cloud, pe viitoarele smartphone-uri.

Aceasta inițiativă promite un nou nivel de inteligență și inovație, punând accent pe protecția vieții private.

Seria Honor 200 – revoluționarea fotografiei de portret

Gigantul tehnologic a anunțat că seria Honor 200 va revoluționa fotografia de portret, oferind o experiență îmbunătățită prin intermediul AI.

În colaborare cu celebrul Studio Harcourt din Franța, Honor va utiliza AI pentru a analiza și reproduce efectele legendare de iluminare ale studioului.

Seria Honor 200 va fi lansată la Paris pe 12 iunie, alături de MagicOS 8.0.

Dispozitive inteligente pentru un viitor mai bun

La VivaTech, Honor a găzduit și o discuție tip panel cu experta Dr. Justine Cassell, concentrându-se pe viitorul interacțiunii multimodale.

Zhao a subliniat importanța protejării confidențialității utilizatorilor și a personalizării experiențelor AI.

Dr. Cassell a discutat despre utilizarea dispozitivelor portabile și integrarea AI în comunicarea verbală și nonverbală, evidențiind confortul crescut al utilizatorilor cu AI.

HONOR a demonstrat la VivaTech angajamentul său de a inova prin tehnologia AI.

Cu o arhitectură AI pe patru niveluri și parteneriate strategice, compania este pregătită să ofere utilizatorilor de telefoane experiențe personalizate și protejate, stabilind un nou standard în industria tehnologică.