În perioada 10 – 14 iunie, Bucharest Tech Week organizează cinci summit-uri de business, concentrându-se pe domenii cheie precum Inovație, HR, inteligență artificială, arhitectură software și Java.

Evenimentele se vor desfășura la NORD Events Center by Globalworth și vor aduce în fața participanților peste 50 de speakeri internaționali și locali, oferind peste 30 de ore de conținut de calitate.

La Summit-ul de Inovație, Andrea Vena, Chief Climate and Sustainability Officer la European Space Agency (ESA), va prezenta abordarea agenției în domeniul sustenabilității, în timp ce Amber Clifford, expertă în strategie internațională, va susține un masterclass despre principiile lansării de produs.

Summit-ul The Future: AI le va oferi participanților oportunitatea de a întâlni experții în inteligența artificială

Summit-ul The Future: AI le va oferi participanților oportunitatea de a întâlni experți precum Tey Bannerman de la McKinsey & Company și Eve Psalti de la Microsoft, care vor aborda teme legate de implementarea inteligenței artificiale și ultimele inovații în acest domeniu.

La HR Masters Summit, Rhonda Fletcher-Leonetti de la HP va discuta despre leadership-ul centrat pe om, iar Michelle Raymond de la The People’s Partner va susține un masterclass despre antreprenoriat intern și strategii pentru motivarea forței de muncă.

Participanții la Summit-ul de Arhitectură Software vor avea ocazia să interacționeze cu specialiști în domeniul tehnic, cum ar fi Daniel Hiller de la Red Hat și Jorge Fonseca de la AWS, care vor discuta despre eliminarea testelor instabile în dezvoltarea de software și lecțiile învățate din migrația și modernizarea încărcăturilor de lucru cu AWS.

Java Stars Summit va aduce pe scenă specialiști precum Emily Jiang de la IBM și Álvaro Sánchez-Mariscal de la Oracle, care vor acoperi subiecte esențiale despre MicroProfile și utilizarea framework-ului Micronaut pentru construirea aplicațiilor JVM.

Printre partenerii evenimentului se numără companii de top din România, cum ar fi Up MultiBeneficii, Worldpay, Trenkwalder, Porsche Finance Group, SoftOne România și YAROOMS, care vor prezenta soluții inovatoare în cadrul summit-urilor.

Ce altceva trebuie să mai știi despre Bucharest Tech Week

Participarea la Business Summits este posibilă pe baza unui bilet achiziționat direct de pe site-ul oficial al evenimentului.

În plus, Bucharest Tech Week dedică weekendul 14-16 iunie expoziției Tech Expo, unde cei pasionați de tehnologie pot interacționa cu produse și servicii IT&C, prezentate de importanți jucători din domeniu, locali și internaționali.

Accesul la Tech Expo este gratuit pentru toți cei cu vârsta peste 18 ani, cu înregistrare prealabilă pe site-ul evenimentului.