Samsung Galaxy Z Fold ar putea avea cameră mai bună

Samsung se pregătește să lanseze telefonul Galaxy Z Fold 6 și Galaxy Z Flip 6 în mai puțin de două luni.

Recent, am aflat că Z Fold 6 va utiliza o versiune puțin mai groasă a Ultra Thin Glass pentru o durabilitate sporită, iar compania ar fi găsit o metodă de a reduce cutele de pe ecranul pliabil.

Acum, un leaker renumit oferă o privire asupra designului camerei de pe Galaxy Z Fold 6, și este destul de interesant.

Ice Universe, care a fost implicat în mai multe scurgeri de informații legate de Samsung și în trecut, a distribuit o imagine pe X, detaliind una dintre camerele din spate ale Galaxy Z Fold 6.

O cameră mai bună pe viitorul Samsung Galaxy Z Fold? Poate!

Devine evident că acest design este diferit de orice alt design al camerei din spate pe care l-am văzut anterior pe un model Galaxy Z Fold, ceea ce indică faptul că Samsung ar putea introduce în sfârșit un design nou pentru camera din spate a pliabilului în acest an, informează Android Police.

Deși Ice Universe are un istoric destul de bun cu scurgerile de informații despre dispozitive, imaginea distribuită are un watermark Galaxy AI în colțul din stânga jos, sugerând că ar putea fi editată.

Așadar, recomandăm să luăm această scurgere de informații cu o doză de scepticism până când va exista mai multă evidență care să confirme noul design al camerei din spate pentru Z Fold 6.

Ce altceva ne putem aștepta de la Galaxy Unpacked din iulie?

Ieri, o altă sursă importantă de scurgeri de informații despre smartphone-uri, Evan Blass, cunoscut și ca Evleaks, a dezvăluit o listă de dispozitive Samsung care se așteaptă să fie lansate în „viitorul apropiat”.

Pe lângă Galaxy Z Fold 6 și Z Flip 6, se pare că sunt în lucru și trei modele de Galaxy Watch 7, inclusiv Galaxy Watch 7 simplu, Galaxy Watch 7 Ultra și Galaxy Watch FE.

Între timp, se zvonea că Galaxy Z Fold 6 Ultra ar putea debuta în acest an, dar acum pare că acest lucru nu se va întâmpla.

Foldul ieftin nu va deveni realitate prea curând

Au existat inclusiv scurgeri referitoare la o variantă cu cost redus a Galaxy Z Fold 6, care de asemenea pare să fi fost abandonată.

Dar dacă zvonurile despre cele trei noi modele de smartwatch-uri se confirmă, evenimentul Unpacked din această vară ar putea fi mai aglomerat ca niciodată.

Vorbind despre asta, evenimentul Unpacked de la mijlocul anului ar putea avea loc la Paris, Franța, pe 10 iulie.

Cu toate acestea, Samsung nu a dezvăluit încă oficial data evenimentului. Un lansare în Paris are sens, având în vedere că orașul va găzdui Jocurile Olimpice și Paralimpice de Vară din 2024.

Samsung are un parteneriat de lungă durată cu Jocurile Olimpice și a lansat anterior ediții speciale de smartphone-uri pentru a comemora evenimentul. Ne așteptăm să vedem ceva similar și anul acesta.

Aceste lansări vin într-un moment în care competiția pe piața telefoanelor pliabile este mai acerbă ca niciodată, ceea ce face ca fiecare detaliu despre noile dispozitive să fie extrem de important pentru Samsung.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *