Mayor of Kingstown se întoarce pe SkyShowtime cu un nou sezon

Mayor of Kingstown (Primarul din Kingstown) a fost un succes absolut pentru Paramount+ și vine de la creatorul Yellowstone, Taylor Sheridan.

Sezonul al treilea îl readuce pe Jeremy Renner în rolul principal

La fel ca și în cazul Yellowstone, care a fost exclusiv pentru Paramount+, Mayor of Kingstown a fost unul dintre cele mai de succes seriale originale ale platformei.

Jeremy Renner joacă rolul lui Mike McLusky, un membru al unei familii puternice de brokeri de putere din orașul închisorilor.

Deși niciunul dintre sezoanele serialului nu a fost primit prea bine de critici, a fost un succes la public și a continuat seria de succese a lui Taylor Sheridan la TV.

Cel de-al doilea sezon a început cu invevitabilele consecințe ale unei revolte în închisoare, punând, de asemenea, accentul pe rivalitatea dintre Mike și mafiotul rus Milo (Aiden Gillen, pe care îl știi din Game of Thrones).

Când vezi noul sezon din Mayor of Kingstown?

Dat fiind cât de exploziv a fost finalul sezonului 2 al serialului, telespectatorii ar trebui să fie nerăbdători să afle ce urmează pentru McLusky în sezonul al treilea.

Pentru a menține status quo-ul în Kingstown, Mike va trebui să facă orice, indiferent cât de sinistru, pentru a-și duce la bun sfârșit misiunea.

Vei putea vedea sezonul al treilea al serialului Mayor of Kingstown pe SkyShowtime, începând cu data de 2 iunie 2024.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *