Wizz Air îți dă bilete de avion aproape „moca”. Cum obții discount-urile

Wizz Air sărbătorește 20 de ani de activitate și pentru a marca această ocazie specială, oferă o reducere de 20% la toate zborurile.

De la primul zbor care a decolat din Katowice către aeroportul Luton, din Londra, compania aeriană a transportat aproape 400 de milioane de pasageri.

Această aniversare este o oportunitate perfectă pentru a explora noi destinații sau pentru a reveni la locurile preferate, beneficiind de o reducere considerabilă.

Detalii despre oferta aniversară

Promoția aniversară Wizz Air constă într-o serie de oferte zilnice, fiecare zi între 30 aprilie 2024 și 21 mai 2024 având propria sa promoție distinctă.

Cu toate acestea, pe 21 mai 2024, între orele 00:00 și 23:59, toți pasagerii pot beneficia de reducerea de 20% la toate zborurile și destinațiile disponibile pe wizzair.com și în aplicația mobilă WIZZ.

Este important de menționat că reducerea se aplică doar tarifului, excluzând taxa de administrare.

Promoția nu este valabilă pentru rezervările de grup și nici pentru zborurile speciale destinate evenimentelor sportive.

Avantajele Wizz Discount Club

Pentru cei care doresc să economisească și mai mult, Wizz Discount Club oferă avantaje suplimentare.

Membrii standard ai WDC pot economisi până la 60 de euro pentru ei și un însoțitor la un zbor dus-întors.

Clubul oferă o reducere de 10 euro la fiecare bilet de avion și o reducere de 5 euro la bagajele înregistrate per zbor. Aceste economii pot face diferența, mai ales pentru cei care călătoresc frecvent.

Cum să profiți de ofertă

Pentru a beneficia de această reducere de 20%, este necesar să rezervi biletele în perioada promoțională pe site-ul oficial wizzair.com sau prin aplicația mobilă WIZZ.

Reducerea se aplică automat la toate zborurile disponibile, oferindu-ți flexibilitatea de a-ți planifica călătoriile oricând îți convine, fără restricții asupra perioadei de călătorie.

Aceasta este o oportunitate ideală pentru a explora noi destinații, fie că este vorba de escapade de weekend, vacanțe prelungite sau vizite la prieteni și familie.

În cei 20 de ani de activitate, Wizz Air a devenit una dintre cele mai populare companii aeriene low-cost din Europa, cunoscută pentru tarifele sale accesibile și rețeaua extinsă de destinații.

De la orașe cosmopolite și metropole vibrante până la destinații de vacanță idilice, Wizz Air oferă o gamă variată de opțiuni pentru toți călătorii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *