„Problema celor 3 corpuri” revine pe Netflix - Ce va fi nou la apreciatul serial SF

Netflix a anunțat continuarea seriei „3 Body Problem” („Problema celor 3 corpuri), bazată pe trilogia scrisă de Cixin Liu, cu noi episoade create de David Benioff, D.B. Weiss și Alexander Woo.

Peter Friedlander de la Netflix a lăudat complexitatea și succesul seriei, anticipând că noile episoade vor continua să capteze interesul fanilor.

„Problema celor 3 corpuri”, înapoi pe Netflix

Seria a debutat pe 21 martie 2024 și a fost bine primită de critici, fiind numită „un thriller inteligent și captivant” și „o adevărată realizare”.

Impactul seriei a fost semnificativ, dominând topurile Netflix Global timp de trei săptămâni și rămânând în Top 10 pentru încă șapte săptămâni, fiind vizionată în 93 de țări.

Coloana sonoră a seriei a avut și ea succes, cu trei melodii intrând în Topul Muzical Billboard, inclusiv „Video Games” de Lana del Rey.

Cărțile după care a fost realizat au ajuns să aibă, la rândul lor, un real succes

Cărțile asociate seriei au avut, de asemenea, un succes comercial, ajungând în topurile Amazon și New York Times Best Sellers, iar prima carte a reintrat în lista de ficțiune audio a New York Times.

David Benioff și D.B. Weiss au reînnoit contractele lor cu Netflix pentru a continua să creeze noi seriale și filme, inclusiv un proiect recent anunțat, „Death by Lightning”. Alexander Woo va reveni pentru a continua povestea „3 Body Problem”.

Printre producătorii executivi se numără Rian Johnson, Ram Bergman, Nena Rodrigue, Brad Pitt, Jeremy Kleiner, Dede Gardner, Rosamund Pike și Robie Uniacke.

Detaliile suplimentare despre numărul sezoanelor și episoadele noi vor fi dezvăluite ulterior, iar fanii sunt încurajați de Netflix să viziteze TUDUM pentru mai multe informații.

Sezonul 1 al „3 Body Problem” a prezentat o poveste care pornește de la o decizie crucială luată de o tânără femeie în China anilor ’60, reverberând în spațiu și timp până în prezent, unde un grup de oameni de știință și un detectiv neconvențional luptă împotriva unei amenințări majore la adresa omenirii.

Distribuția include actori precum Jovan Adepo, John Bradley, Rosalind Chao, Liam Cunningham, Eiza González și Benedict Wong.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *