Concordia, serialul de pe SkyShowtime care vorbește despre schimbările climatice și orașe utopice

Alimentat cu supraveghere AI, Concordia este orașul viitorului și pe cale să se extindă, dar nu înainte ca anumite catastrofe să lovească lumea utopică: prima crimă de aici, dar și un atac asupra tehnologiei AI.

O echipă de experți se grăbește să rezolve ambele probleme, dar, între timp, descoperă un păcat original șocant care ar putea aduce totul în ruină.

Concordia se vrea a fi orașul viitorului

Concordia este un oraș construit pe supraveghere și colectare de date, nu în scopuri egoiste sau dăunătoare, ci pentru binele societății și al cetățenilor săi.

Singurul obiectiv al conducerii sale este de a crea o societate mai liberă, mai echitabilă și mai umană pentru astăzi și pentru mâine.

La aniversarea sa de 20 de ani, Concordia prosperează din plin, sau asta pare că se întâmplă. Este pe cale să se extindă, dar bucuria este rapid umbrită de necazuri.

Aceste evenimente compromit fundația proiectului Concordia și subminează orice posibilitate de extindere.

Pe măsură ce ancheta orașului continuă, povestea devine o cursă contra cronometru pentru a rezolva atacul, a rezolva crima și a duce extinderea la final.

Cu toate acestea, echipa se află curând în fața unei probleme mult mai mari, un păcat care subminează promisiunea Concordiei mult mai mult decât oricare dintre aceste amenințări ar putea vreodată.

În cazul în care te-am făcut curios, poți vedea serialul Concordia pe SkyShowtime, începând cu data de 23 mai 2024.