Bruce Dickinson, solistul Iron Maiden, revine în România în luna iunie

Bruce Dickinson revine la București pe 3 iunie 2024. Concertul va avea loc la Arenele Romane și face parte din turneul de promovare a albumului The Mandrake Project, primul material solo al artistului în aproape 20 de ani.

Special guest, TROOPER

Cunoscut în întreaga lume ca unul dintre cei mai importanți și mari vocaliști de heavy metal din toate timpurile, și ca solist al legendarei trupe Iron Maiden, Bruce Dickinson a lansat un nou album solo pe 1 martie, sub egida BMG Records, intitulat „The Mandrake Project”, pe care il va prezenta live, în data de 3 iunie, la Arenele Romane din Bucuresti.

Bruce Dickinson va imparti scena pentru a doua oara cu Trooper, la aproape 16 ani de la concertul Iron Maiden de pe Stadionul Cotroceni, unde trupa a fost invitată ca special guest.

Cât costă biletele la Bruce Dickinson, de unde le cumperi

Biletele pentru concertul BRUCE DICKINSON de pe 3 iunie, de la Arenele Romane, pot fi achiziționate în rețeaua iaBilet si la tickets.emagic.ro, la prețurile de 195 lei (categoria Acces General) și 325 lei (categoria Premium, cu  loc pe scaun în sectoarele E si K).

Reguli de acces

Intrarea la eveniment se face în baza regulamentului organizatorului și include respectarea tuturor restricțiilor și ale posibilelor condiții suplimentare impuse de autoritățile locale inainte de eveniment și în timpul desfășurării evenimentului.

Mai multe detalii privind regulamentul de acces vor fi comunicate în zilele din apropierea evenimentului. Cumpărătorilor de bilet li se recomandă consultarea siteului oficial și a platformelor social media Emagic, precum și a siteului și paginilor de social media iaBilet.ro înainte de participarea la eveniment.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *